Wigilia Zwiazkowa 21.12.2012 Tawerna_22

W piątek 21 grudnia w restauracji Tawerna odbyła się tradycyjna Wigilia organizowana przez Komisję Międzyzakładową NSZZ Solidarność. Nie zabrakło na niej wszystkich którym dobro Solidarności nie jest obce i obojętne. Obok członków Komisji Międzyzakładowej na wigilijnym spotkaniu gościliśmy przewodniczącego Zarządu Ziemi Puławskiej Wojciecha Pochwatkę.Wigilia Zwiazkowa 21.12.2012 Tawerna_21
Na początku przewodniczący KM Andrzej Jacyna podsumował rok działalności naszej organizacji. Jak wiemy mijający powoli 2012 rok obfitował w wiele wydarzeń. Pojawiło się wezwanie Synthosu na akcję Puław, pojawiło się także wezwanie Tarnowa na nasze Zakłady. Dzięki wielkiej pracy członków naszej organizacji udało się odżegnać wezwanie Synthosu a podczas wezwania Tarnowa wynegocjować możliwość negocjacji pakietu socjalnego dla pracowników. Po krótkim podsumowaniu roku Przewodniczący Jacyna złożył najserdeczniejsze życzenia zdrowych i Wesołych Świąt

[nggallery id=45]

Relacja Fotograficzna z obchodów