WAŻNE OGŁOSZENIE!!!

lip 13, 2018 | Aktualnosci

Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom  pracowników ogłaszamy, że głosy w referendum można będzie oddać od poniedziałku do piątku w siedzibach NSZZ I ZZPRC w godzinach od 7.00 do 9.00 oraz od 13.00 do 15.00. W miłej i przyjaznej atmosferze odpowiemy na wszystkie pytania, wyjaśnimy wszelkie wątpliwości i odkłamiemy pojawiające się fałszywe informacje.

Oczywiście w godzinach od 9.30 do 13.00 będziemy prowadzić normalną akcję głosowania chodząc z urną po wydziałach.

Jednocześnie, jednoznacznie i stanowczo dementujemy pojawiające się w tubie propagandowej zarządu dawniej nazywanej radiowęzłem zakładowym informacje o tym, że referendum jest nieważne lub niepotrzebne. Zarząd brzydko się chwyta.