Przekazanie darów w ramach 15- Akcji Polacy ? Rodakom mieszkającym na Ukrainie i Białorusi.

gru 9, 2014 | Aktualnosci

Wczoraj zakończyliśmy zbieranie darów w Ramach 15- Akcji Polacy- Rodakom – mieszkającym na Ukrainie i Białorusi. W trwającej od końca października akcji zebraliśmy około 300 kg darów, które przekazaliśmy do głównego sztabu znajdującego się w biurze Senatora RP Stanisława Gogacza.

W imieniu naszych Rodaków na Wschodzie, imieniu Senatora Gogacza a także członków Komisji Międzyzakładowej NSZZ Solidarność dziękujemy wszystkim pracownikom naszej firmy, którzy włączyli się w tę szlachetną Akcję Pomocy. Dziękujemy  naszym członkom, ale także i członkom innych związków, którzy poczuli więź z rodakami zza wschodniej granicy. Jeszcze raz wielkie dzięki

Już dziś zapraszamy na kolejną 16 edycję Akcji, już za rok.

20141208_112147 20141208_112155 20141208_112209