Komisja Międzyzakładowa NSZZ Solidarność przy Grupie Azoty  Zakłady  Azotowe Puławy S.A. informuje, że organizuje wyjazd na XXXV Pielgrzymkę Ludzi Pracy do Częstochowy w dniach 16-17.09.2017r.

Jak co roku zapraszamy wszystkich członków i sympatyków na Jubileuszową XXXV Pielgrzymkę Ludzi Pracy. W dniu 31 sierpnia 2017r.  Komisja Międzyzakładowa podjęła uchwałę o dofinansowaniu wyjazdu do Częstochowy. Koszt dla członków związku (pracowników  i emerytów  25 PLN) , dla sympatyków naszej organizacji wynosi 50 PLN. Zapraszamy do zapisów w siedzibie związku KM Solidarność, przy zapisie niezbędny jest Nr. PESEL! (do ubezpieczenia). Wyjazd  spod Puławskiej hali MOSIR-u o godzinie 23.45 w sobotę  16. 09.2017r Zapraszamy.

Niedziela, 17.09.2017 r.

godz. 00.00 – Msza Święta w Bazylice koncelebrowana przez duszpasterzy Ludzi Pracy, prowadzenie

i homilia: Ks. Prałat Józef Oleszko

godz. 1.00 – 4.30 – Czuwanie w Kaplicy Cudownego Obrazu (Region Podbeskidzie)