Tchórzliwy jak… lider ZZPRC

lip 11, 2022 | Aktualnosci

Panowie liderzy z ZZPRC przekraczają kolejne granice śmieszności, najpierw ich lider debatuje przy żółtym ( nomen omen) stoliczku, później biega, jak kot z mecherą, z taczką przed dyrekcją,  za jakiś czas opowiada przed zarządem z Tarnowa o ogniskach dewiacji seksualnych, chwile potem proklamuje urojony spór zbiorowy, by uwieńczyć to wszystko powołaniem KOP-u. Jedna z teorii głosi że oprócz zdiagnozowanych przez Pana Przewodniczącego Wręgę ognisk dewiacji seksualnych, są również miejsca gdzie poważnie nadużywa się narkotyków ( o tym też wspominał kiedyś  Pan Przewodniczący ). Czy jest tak że największymi dewotkami są byłe panie lekkich obyczajów – trudno napisać – ale tak ludzie mówią.

Na czym polega kolejna odsłona beki z liderów ZZPRC?

NSZZ miała swój profil na shoutbox – miała go 20 dni – od 1  do 20 czerwca! Został on zablokowany, bo obnażaliśmy głupotę i kłamstwa piszących tam trolli – zabawę mieliśmy przednią. Chłopaki blokowali, kasowali, manipulowali a i tak wychodzili na manipulatorów, głupków i tchórzy – dlatego podjęli „męską” decyzję o zablokowaniu naszego konta. Publicznie ogłaszając że tego nie robią – serio :). Teraz posunęli się o krok dalej –uzgodnili że konto o nazwie:  Fair play to konto NSZZ Solidarność, dyskutują z nim, zadają pytania, etc. i co dziwić nie może – wygrywają dyskusje.

Panowie liderzy ZZPRC – jesteście zwykłymi leszczami, cykorami, tchórzami, frajenią pompowaną, zaginamy was jak szlaucha, jeśli chcecie dyskutować, a nie manipulować to odblokujcie nasze konto – my się nie ukrywamy.

Nie traktujcie członków swojego związku jak debili, albo jak pieczarki – Ci ludzie na to nie zasługują – szanujcie ich!