Szkoda ludzi, szkoda Załogi

lis 22, 2022 | Aktualnosci

Szkoda ludzi. Mistrzowie  są grupą zawodową która powinna być doceniona. Rok temu wystąpiliśmy już z taką inicjatywą żeby kosztem nagród dyrektorów wypłacać dla nich dodatek.

Wtedy Wonga go nie podpisał. W tym roku ponowiliśmy próbę, również pokazał on i cała reszta czyli OPZZ ( Pomorski, Maraszek, DUDA) , KADRA (Czarnecka) , ZZIiT (Wyskwar), Solidność (TARKOWSKI) , Artur SALASA, Jedność (SMĘTEK) środkowy palec Załodze.

W czym tkwi problem? Może w tym kto dostaje kasę z funduszu dyrektorów?

Wystąpimy o ujawnienie liderów nagród.

Chociaż tak naprawdę to już 21 listopada, czyli na dzień przed datą podpisania porozumienia, Wonga jednemu z mistrzów oświadczył że: i tak nie podpisze i pokazał tzw. gest Kozakiewicza.

Pani Wyskwar (ZZIiT) zamiast podpisywać porozumienie była w “delegacji” w MZK Puławy, bo jak widać tamta Załoga jest dla niej ważniejsza.

Co z tym faktem zrobią mistrzowie?

Czy inne “związki zawodowe” działają na Waszą szkodę?

Dziś zdradzili mistrzów! Kogo zdradzą jutro?

Jedno jest pewne NSZZ Solidarność zrobiła dla Was wszystko co mogła (tylko my podpisaliśmy porozumienie)  – 200 złotych miesięcznie jesteście w plecy.

Trudno nawet komentować taką bezmyślność.