Życzenia Wielkanocne od Wojciecha Kozaka

kwi 16, 2014 | Aktualnosci

W rozwinięciu życzenia na Wielkanoc przesłane przez Członka Zarządu Wojciecha Kozaka

ŻYCZENIA WIELKANOCNE

Z okazji tegorocznych Świąt Wielkanocnych składam Państwu serdeczne życzenia jak najpełniejszego odrodzenia. Symbolika tych Świąt buduje wyjątkową atmosferę. Okres przeżywanych dni ? Wielkiego Tygodnia i nadchodzących Świąt – to czas przejścia od refleksyjnej zadumy po radość z nowego życia.

Życzę Państwu nowej energii, silnego ducha i zapału do realizacji zadań, które stoją przed nami.

Jeszcze raz, składam Państwu i Państwa Najbliższym najlepsze życzenia radosnych i spokojnych Świąt. Wierzę, że ich moc wpłynie na każdego z nas, również na tych z Państwa, którzy spędzą ten czas na stanowiskach pracy.

Wesołego Alleluja!

Wojciech Kozak