Życzenia świąteczne od Jacka Wójtowicza i Wojciecha Kozaka

gru 19, 2012 | Aktualnosci

Przedstawiamy życzenia świąteczne przesłane nam przez Jacka Wójtowicza i Wojciecha Kozaka a adresowane do wszystkich pracowników naszych Zakładów.

Zbliżające się Święta Bożego Narodzenia niosą za sobą wiele radości,  oraz refleksji dotyczących minionego okresu i planów na nadchodzący Nowy Rok.

W tym szczególnym dniu chciałbym wszystkim życzyć, radosnych Świąt Bożego Narodzenia, przepełnionych spokojem , miłością i rodzinnym ciepłem oraz

Aby w nadchodzącym roku

udało się zrealizować to, co przyniesie profity,

przewidzieć to, co przeszkodzi w ich osiągnięciu

i zapobiec temu, co wydarzyć się nie musi.

Życzę dużo radości i sukcesów,

i zdrowego zatroskania w sprawach najistotniejszych

życzy

Jacek Wójtowicz

Szanowni Państwo,

Grudzień jest wyjątkowym czasem. Cieszymy się obecnością najbliższych przy świątecznym stole, podsumowujemy rok, ale i stawiamy sobie cele na przyszłość. Dla naszego zakładu rok 2012 był obfity w zdarzenia, jednak najważniejsze jest to, że jako Załoga jesteśmy silniejsi. Pielęgnowanie poczucia wspólnoty oraz dążenia do jednego celu jest kluczowe dla ?Puław?. To od naszego zaangażowania, od naszej motywacji i umiejętności odróżniania szczerych motywów działania od tych nastawionych jedynie na sukces jednostki zależy atmosfera i kondycja naszego miejsca pracy.

Szanowni Państwo, jestem wdzięczny za zaufanie jakim obdarzyliście mnie wybierając po raz kolejny na reprezentanta Załogi w zarządzie ?Puław?. To wyróżnienie, które zobowiązuje do jeszcze skuteczniejszej pracy na rzecz Zakładu. Jako członek zarządu mam dostęp do informacji i narzędzi umożliwiających mi pełniejsze spojrzenie na sprawy dotyczące całej załogi. Ta wiedza pomaga mi też trafnie oceniać rzeczywistość i podejmować działania budujące wartość dla Pracowników. Niestety, z tej perspektywy widzę też trudne do zrozumienia działania niektórych osób nakierowane na wzniecanie konfliktów. Zwracam się do Państwa z prośbą o eliminowanie takich zachowań i nieuleganie manipulacjom. Nasz Zakład to miejsce, w którym spędzamy większość życia, miejsce, które powinno być nam tak bliskie jak własny dom.

Szanowni Państwo, korzystając z okazji zbliżających się Świat Bożego Narodzenia i Nowego Roku, życzę nam Wszystkim, aby w Zakładach Azotowych Puławy nigdy nie zabrakło ducha solidarności i uczciwej pracy dla dobra całej naszej firmy, czyli dla dobra nas samych. Życzę również aby w tym wyjątkowym czasie nasze domy napełniły się świąteczną miłością i radością.

Z poważaniem,

Wojciech Kozak