Komisja Międzyzakładowa NSZZ Solidarność zaprasza na wycieczkę „SANDOMIERSKIE KLIMATY”  w dniach 5 – 7 października br.

W planie wycieczki Żywe Muzeum Porcelany w Ćmielowie, Opatów, Sandomierz, Winnice Sandomierskie, Krzyżtopór i Szydłów.

Koszt wyjazdu 500 zł od osoby dla sympatyków związku a członkowie związku ponoszą odpłatność w wysokości 250 zł/osoba.

Cena zawiera: nocleg w hotelu Magnat w Jacentowie, pokoje 2,3 osobowe z pełnym węzłem sanitarnym (2* śniadanie, 1*obiadokolacja, 1* uroczysta kolacja), obiad w ostatnim dniu zwiedzania, obsługę przewodnika, bilety wstępu do zwiedzanych obiektów, degustację wina, rejs statkiem, transport komfortowym autokarem, ubezpieczenie NNW.

Zapraszamy do zapisów w siedzibie związku KM Solidarność, przy zapisie niezbędny jest Nr. PESEL! (do ubezpieczenia) oraz wpłata dająca gwarancję rezerwacji miejsca. Wyjazd  spod Puławskiej hali MOSIR o godzinie 8:00  w piątek 5.10.2018r. Zapraszamy.

Zapisy w Biurze Komisji Międzyzakładowej tel. 2955, 2954