Wiceprezes Zarządu – Zbigniew Gagat poinformował o dwóch ważnych decyzjach Zarządu

maj 13, 2016 | Aktualnosci

Szanowni Państwo

W związku z ważnym dla nas wszystkich wydarzeniem, jakim jest Jubileusz 50-lecia Działalności Produkcyjnej naszej Spółki, podjęliśmy jako Zarząd decyzję o podwojeniu liczby Złotych i Srebrnych odznaczeń przyznawanych z okazji Dnia Chemika zasłużonym pracownikom naszej firmy – odznaczeń, które są wyrazem naszego podziękowania za Państwa ciężką pracę, trud i zaangażowanie społeczne.  Wczoraj zostały zaprezentowane wyniki kwartalne naszej Spółki. Przypomnę Państwu, że wypracowaliśmy w tym okresie ponad 161 mln zł zysku netto. Tym samym, zgodnie z obowiązującym w naszej Spółce regulaminem premiowania, fundusz premiowy za ten kwartał tworzony jest w wysokości 20% miesięcznego funduszu wynagrodzeń zasadniczych. Zarząd zadecydował o wypłacie tej premii wraz z wypłatą wynagrodzeń za maj, czyli do 10 czerwca.