W dniach 4-6 października w Hajnówce odbyło się kolejne szkolenie Związkowe dla członków naszej organizacji. Szkolenie poprowadził tym razem Janusz Zabiega, szkoleniowiec z działu rozwoju związku znajdującego się w samym środku Solidarność w Gdańsku.
Tematem szkolenia było rekrutowanie nowych członków do związku. Uczestniczyli w nim głównie młodzi i bardziej aktywni liderzy kół. Podczas szkolenia, które odbyło się w miłym Zajeździe Wrota Lasu w Hajnówce uczestnicy poznali wiele nowych i ciekawych umiejętności, które będą mogli wypróbować w codziennej pracy związkowej. Oczywiście nie samym szkoleniem żyje człowiek, tak więc uczestnicy udali się między innymi do pobliskiej Białowieży aby zobaczyć rezerwat Pokazowy Żubrów, Muzeum Kowalstwa i Ślusarstwa w Hajnówce czy Sobór św Mikołaja w Hajnówce.
Komisja Międzyzakładowa dziękuje wszystkim za udział i tym dzięki którym szkolenie nie odbyło by się w tak miłej i sympatycznej atmosferze czyli bardzo miłej obsłudze Zajazdu Wrota Lasu.

Relacja Fotograficzna ze szkolenia