Podziękowanie

mar 18, 2019 | inne

Bardzo dziękuję wszystkim, którzy oddali na mnie swój głos w wyborach na członka zarządu Grupy Azoty Puławy. Dziękuję za spotkania wyborcze, merytoryczną dyskusję oraz za uwagi i propozycje zmian  zgłaszane przez pracowników zakładów.

Moim kontrkandydatom składam podziękowania za walkę wyborczą i gratuluję osiągniętych wyników.

To były pierwsze , od wielu lat wybory w których „Solidarność” wystartowała samodzielnie. Zrobiliśmy to dlatego, bo uważamy, że przedstawiona przez nas wizja rozwoju „Puław” to jedyna bezpieczna droga gwarantująca bezpieczną przyszłość – dla nas, naszych rodzin i miasta.

Najbliższe lata o tym zdecydują – oby były lepsze.

Dariusz Kapciak