Czyny, a nie słowa

gru 10, 2019 | Aktualnosci

Z inicjatywy i w obecności Przewodniczącego Rady Nadzorczej Grupy Azoty Puławy, Pana Jacka Nieściora, odbyło się spotkanie Prezesa Grupy Azoty, Pana Wojciecha Wardackiego, z przedstawicielami NSZZ ,,Solidarność” i ZZPRC. Spotkanie przebiegło w grzecznej i rzeczowej atmosferze, choć niektóre informacje okazały się szokujące i bulwersujące. Czy spotkanie przyniesie efekty – trudno powiedzieć. Ze strony społecznej została zadeklarowana wola porozumienia, choć żeby doprowadzić do normalności, trzeba najpierw odzyskać wzajemne zaufanie, a tego nie da się zrobić tylko za pomocą słów i deklaracji.

Resumując: odbyło się spotkanie.

Za inicjatywę bardzo serdecznie dziękujemy Panu Przewodniczącemu Nieściorowi.