Szanowni Państwo, Koleżanki i Koledzy

Fakt, że w drugiej turze wyborów do Rady Nadzorczej naszego przedsiębiorstwa znalazło się dwóch przedstawicieli NSZZ Solidarność, jest ogromnym sukcesem, ale jeszcze większym zobowiązaniem. Zrobimy wszystko aby zaufanie i nadzieje, jakie złożyliście Państwo na nasze barki, nie były płonne.

Przed nami druga tura, decydująca dla wyborów, ale też dla naszej spółki. To w najbliższych dniach będzie się decydował nasz los, jako samodzielnego przedsiębiorstwa i samodzielności podmiotów, które tworzą całą Grupę.

Jesteśmy gwarantem samodzielności i niezawisłości, dzięki wsparciu całej organizacji Zakładowej NSZZ Solidarność. Prosimy wszystkich głosujących na tych, którzy nie przeszli do drugiej tury, o wsparcie naszych kandydatur. Tylko tak przerwiemy trwający od bardzo wielu miesięcy i akceptowany przez cały poprzedni Zarząd naszej firmy proces przekształcenia naszego zakładu w pakownię nawozów. Są na to realne szanse, a wręcz gwarancje, ale NSZZ musi mieć silną reprezentację w Radzie Nadzorczej.

Dlatego dziękując za zaufanie, prosimy o udział w wyborach oraz oddanie na nas głosów.

Piotr Śliwa i Jacek Wójtowicz